Nejnovější recenze ze sekce Depilace
- odstraňuje chloupky rychle a téměř bezbolestně
- chtěla jsem vyzkoušet tuto metodu
trochu obtížné je zpočátku odhadnou správné zahřátí
pasty, aby nepálila a zároveň se dala dobře roztírat
chloupky nerostou opravdu dlouho
ano,doporučuji
- Krásně voní
- Dlouhodobý efekt
- Nebolí
- Všechno zapatlané
- Modřiny
- Časově náročné
Tuto pastu jsem vyzkoušela poprvé, byla jsem překvapená, že použití nebolelo, jen když s tím člověk neumí pracovat, je všechno zapatlané a strašně dlouho to trvá. Jednu nohu jsem si dělala asi hodinu. A stále tam nějaké chloupky zustavaly, i když jen drobné. Když jsem přešla na druhou nohu, šla už epilace o poznání lépe i časově. Druhý den mě nemile překvapily modřinky od vytrhnutí chloupku.
Ovšem myslím si, že taková námaha a tolik času plně vynahradí dlouhodobý efekt.
- Bio výrobek
- Špatné zacházení
Dobrý výrobek, nevýhoda mé zručnosti
- splnil očekávání, dobře se s ní pracuje
- podivná barva
má nejlepší poměr cena-množství
- Holení je najednou mnohem příjemnější než s žiletkou. Připadám mi, že o mě krém pečuje. Nohy mám krásně oholeny, je to super. Určitě doporučuji ženám, co mají citlivou pokožku.
- Nejsem si jista, zda dokáže krém odstranit úplně všechny chloupky a zda opravdu na dobu 4 týdnů.
Chtěla jsem tento produkt vyzkoušet. Nevěřila jsem v jeho účinnost, ovšem možná si ho po ozkoušení objednám znovu.
- Doporučuji
Nízká cena
- dlouhodobý efekt
- snadná manipulace
- příjemná vůně
Arcocere depilační vosk jsem si vybrala pro snadné nanášení díky roll-onu. I když jsem vyzkoušela vosk poprvé, jsem nadmíru spokojená a určitě u něho zůstanu. Určitě bych ho doporučila pro jeho snadnou manipulaci a dlouhodobý efekt.
- skvělá manipulace , 100% kvalita,
Česká značka
skvělá manipulace
perfektní přilnavost
Výborná cena, dobře ohřívá na správnou teplotu vosk.
Výborná cena i kvalita.
- Dobře odstraňuje chloupky,pokožka zůstává příjemně uklidněná. Velmi dobrá cena.
Tento výrobek jsem měla již vyzkoušený a oblíbený.Doporučiji.
- Cena za trochu cukru a vody
- Nekupovat naučte se pastu vařit sami!!!
Nekupovat naučit se vařit !!!!Za pár kaček si pastu vařím sama. Depilace je super, jen to chce vychytat techniku a trénovat, učený z nebe nespadnul.
Recept http://www.depilace-centrum.com...
Zde je vše dokonale popsané a je důležité dodržovat přesný postup jak pastu vařit. Povedlo se mi to sice až na podruhé ale ted už vím jak na to a jak s pastou pracovat.
Za pár kaček si pastu vařím sama. Depilace je super, jen to chce vychytat techniku a trénovat, učený z nebe nespadnul. Možná bude lepší nzačít s pásky stačí nastříhaný jemná textilní látka.
- nějak mě nic nenapadá, sice jsou velmi levné, ale v podstatě k ničemu
- Vytrhnou jen málo chloupků a velmi bolestivě, vosk špatně přilne na kůži
- Nevoní
- Ubrousky na ošetření po epilaci příliš neplní svou funkci
- V porovnání s voskovymi pásky Veet jsou tyhle naprostý propadák.
Sáhla jsem po nich v obchodě kvůli jejich ceně, nicméně příště si rozhodně připlatím a vrátím se k Veet, které jsou o sto procent lepší!
- + téměř bezbolestná depilace
- + 100% přírodní produkt
- + rozumná cena v poměru ke kvalitě
- + pokožka se rychle regeneruje
- + nestrhává opálení
Produkt rozhodně doporučuji pro domácí i profesionální použití. Pokud ale uživatel nebyl na depilaci u kosmetičky nebo kamarádky, která depilovat umí, je první ošetření náročné.
- Zatím jsem nezkoušela.
- vosk zústává na pokožce, nedepiluje, nebo minimálně
za málo peněz žádná muzika
- levné
levné a účwlné na cele tělo. vřele doporučuji.
- mně pomáhá při holení
Lavera BioEpil depilační cukrová pasta 350 g
Kajule88
Přidáno: 1. března 2012
(naposledy upraveno 1. března 2012)
- Dlouhodobý účinek
- Přijatelná cena
- Krásně voní
- Vyjde levněji než žiletky
- Dokud se s ní nenaučíte zacházet, bude od pasty všechno kromě té části kterou potřebujete depilovat :)
- Na začátek počítejte s pár modřinama a nervováním :)
Nebavilo mě pořád kupovat jednorázové žiletky, vyzkoušela sem i vosk a voskové pásky, ale bylo to dost bolestivé a neúčinné :) potom jsem jednu dobu používala depilační krém, ale jsou v tom žíraviny a chemikálie a dlouho to trvá...poslední možností na vyzkoušení byla právě depilační cukrová pasta...napoprvé to byla katastrofa :D měla sem modřiny po celých nohách,pastou byla ulepená nejenom koupelna a nervy sem měla v p.... :) nakonec sem to vzdala a doholila žiletkou....o dva týdny později sem se znovu odhodlala k druhému pokusu, který dopadl překvapivě zdárně :) už mam nohy depilované týden a žádné chloupky...pastu doporučuju :) a mam malou radu...je lepší používat na roztírání pasty příborový nůž nebo jinou špachtli, nebude se to tolik lepit a roztékat a vysledek stojí za to :) je dostatečně kvalitní, malé množství vydrží na celou nohu :) nemusíte být nijak zkušení :) všechno jde cvikem. Jsem ráda že sem do té pasty šla...měním ji za žiletky :)
P.S. Po delším cviku můžete přejít i na intimní partie, nebolí to ;) je to spíš o tom přemoct se :)
Přeju všem hodně štěstí...snad vám moje stručná recenze pomůže....
- snadno se roztírá
- dobře se s ním holí - zjemňuje
- vyhovuje mně i příteli, tedy na jakékoliv holení
- dlouho vydrží
- vůně (po okurkách)
Atok používám již 5 let s většinou produktů jsem velmi spokojená.
Olej na holení se používá velmi dobře, aplikace olejíčku na vlhkou pokožku je pohodlná a stačí ho malé množství, takže dlouho vydrží.
Přítel ho používá na holení vousů a já na nohy a oba jsme spokojeni.
Pokud mám najít negativum, tak je to vůně, která mně osobně úplně nevyhovuje, voní po okurkách. Ale nepříjemná rozhodně není.