Poradna Přípravky na depilaci


Autor: | Vloženo: 28.06.2010 000 18:13 | Témata: Poradna Přípravky na depilaci

Velurový epilátor

Dobrý den, vím, že se moje otázka netýká tohoto krému, ale potřebovala bych vědět, jaký máte názor na velurový epilátor. Stránky, kde je k prodeji jsou tyto: http://www.magnet-3pagen.cz...

Jak dlouho vydrží hladká pokožka, když se tento epilátor použije? Nebo je lepší používat epilační hmotu nebo cukrovou pastu? Popřípadě, jaká je nejlepší cukrová pasta? (co se týče hladké pokožky a která se nejlépe používá- mám totiž nevýhodu, že se mi potí ruce). Mám na mysli cukrové pasty na domácí použití. Děkuji Vám i za mimulou odpověď.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    29. června 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pěkný den, shodou okolností jsem jeden čas brigádně pracovala v tomto zásilkovém obchodě a musím říct, že tento produkt zákazníci nakupovali hodně. Nemám však žádnou zpětnou reakci. Osobně v produkty zde prodávané nemám moc velkou důvěru..

    Cukrovou pastu jsme do sortimentu zařazovali nedávno ( http://www.krasa.cz... ), kolegyně zkoušela na vlastní kůži a docela si to pochvalovala. Je nutné hmotu nejprve dobře propracovat, pak už by mělo být použití snadné.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.