Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na depilaci
Rychlý a kvalitní ohřívač :-)
- Kupuji již po několikáté, jsem spokojená s kvalitou
- Funguje
- Šetrný
- Velké balení
- Zápach minimální
Moji zde popsanou zkušenost berte jen jako ukázku funkčnosti, rozhodně se držte návodu a neexperimentujte jako já!
Produkt jsem zkusil nejdříve na podpaží a protože jsem necítil žádné pálení, nechal jsem ho tam asi 40 min, místo doporučených max 10 minut. Pálení žádné a to mám citlivou pokožku. Po smytí ani stopa po jediném chlupu.
Poté jsem se odvážil si to napatlat i na vousy (cca 1 cm dlouhé) i když dle návodu se to nemá dělat (takže to nedělejte!). Po doporučených 10 minutách jsem to smyl a většinu vousů šla pryč, ale pár zůstalo, takže jsem proceduru opakoval. Poté už ani stopy po vousu.
Další aplikace byla asi po týdnu (takže na cca 0,3 mm dlouhé), raději jsem to tam nechal půl hodiny (protože minulých 10 minut nebylo 100% efektivních a necítil jsem pálení, tak jsem si troufl), to už se objevilo mírné pálení, tak jsem to smyl a tentokrát efekt 100%, ani jeden vous nezůstal.
Není to sice tak nahladko, jako strojkem s planžetou, ale za ušetřený čas mi to stojí.
Znovu opakuji, toto berte jen jako popis funkčnosti, protože na obličej se to používat dle návodu nemá, tak to nedělejte! Já to tak udělal na vlastní nebezpečí a navíc po důkladném otestování na malé ploše a sledování reakce, tudíž jsem už věděl, jak to na mě působí.
Ještě doplním, že nějaký údajný obří smrad z toho nejde, příjemně to sice nevoní, ale zápach je slabý, nijak mi nevadí.
Nyní se už ani neholím strojkem, místo toho na sebe patlám tohle. :-D
Ale jak píšu, na obličej to prý není, takže to nedělejte, jen na tělo a jen tam, kam se má (viz návod)!!!
Prostě super . Obrovská spokojenost .
- S cukrovou pastou není tak bolestivá depilace...
Doporučuji.
Vynikající.
Hezky voní a rychle depiluje, nedráždí pokožku.
dobrý produkt, vracím se k němu :-)
- Vše v pořádku
funguje dobře
Používám již několik let.
Produkt již vyzkoušen a vyhovuje. Snadná použitelnost.
S výrobkem jsem spokojena.
je to jediný kvalitní produkt, který opravdu funguje, jednoduché použití, neškodí .
nevýhodu neznám
- kvalitní produkt
- tahle cukrová pasta je nejlepší.
- pracuje se s ním moc dobře.
- Vše OK
Kupuji opakovaně
Kvalitní vosk
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »